Udsagn fra en klient

"Det kom bag på mig hvor effektiv gestaltterapi er. Jeg havde en idé om at psykologer og det kognitive var vejen frem, så jeg var lidt skeptisk. Men jeg gav det en chance, og jeg er lykkelig for at jeg gjorde det. Det er en kliché, men ikke desto mindre sandt: Det her terapiforløb har ændret mit liv. Jeg vil varmt anbefale det.

Den her form for terapi har givet mig en opmærksomhed og nogle ressourcer som er dejligt brugbare i det daglige. Det fungerer som hjælp til selvhjælp. Det er blevet lettere at arbejde med store som små problemer i hverdagen.

Jeg har været hos flere terapeuter, og af dem har Helle indgydt mig den største tryghed. Jeg føler ikke at jeg er hos lægen, og jeg føler ikke at jeg skal præstere noget. Det giver en dejlig ro, og jeg har turdet åbne mig mere.

Jeg har været plaget af lavt selvværd og angst hele mit liv. Og nu går jeg med mere rank ryg. Jeg har virkelig udviklet mig i terapien. Andre kan se det og kommenterer det, og jeg kan selv se at jeg har rykket mig. Det er skønt.

Det har været en god støtte at vide at jeg havde det rum, hvor jeg kom regelmæssigt og fik bygget verden op igen, uanset hvor kaotisk og ubehagelig den måtte være for mig. Det har betydet meget for mig. Jeg har følt at verden var overskuelig hver gang jeg er gået derfra."Programmeret og hosted af nordicweb