Terapeuten

Exam. Psykoterapeut | Kropsterapeut | Coaching

Jeg hedder Helle Bobjerg, jeg er født i 1966. Jeg er gift og har tre børn.
Jeg er uddannet Gestaltpsykoterapeut hos GIS-International, der uddanner terapeuter i Danmark, Sverige, Finland, Estland og Færøerne. GIS-International er det eneste danske uddannelsessted der har opnået akkreditering hos European Association for Gestalt Therapy (EAGT) og The European Association for Psychotherapy (EAP). Dette sikrer en uddannelse af højeste standard. Uddannelsen er godkendt af Sundhedsministeriet, Socialministeriet og Undervisningsministeriet, der godkender terapeut-uddannelser på minimum 600 timer. Uddannelsen hos GIS-International består af mere end 1600 timer herunder 400 timers direkte klient arbejde under supervision.
Jeg har arbejdet inden for HR og personale i mange år, før jeg gik på opdagelse i den psykologiske verden. Siden 2009 haft egen praksis. Derudover arbejder jeg som frivillig i Den psykologiske Rådgivning i SR-Bistand.

Jeg følger Psykoterapeutforeningens etiske regler og har fuld tavshedspligt. Jeg er medlem af gestaltterapeutforening. www.gestaltterapeutforeningen.dk

Kurser:

ISTDP - Intensive Short-term Dynamic Psychotherapy af Allan E. Larsen, autoriseret psykolog (2013).

DARe - Somatic Attachment Therapy af Dr. Diane Poole Heller, Ph.D. (2012-13).

ACT - Acceptance & Commitment Therapy af Max Bøling, chef psykolog, Ph.D. (2012).

Evidensbaseret Coaching af Jens Boris Larsen, coachpsykolog og formand for Selskab for Evidensbaseret Coaching (2011).
Programmeret og hosted af nordicweb