Terapeuten

Exam. Psykoterapeut | Kropsterapeut | Coaching

Jeg er uddannet Gestaltpsykoterapeut hos GIS-International, der uddanner terapeuter i Danmark, Sverige, Finland, Estland og Færøerne. GIS-International er det eneste danske uddannelsessted der har opnået akkreditering hos European Association for Gestalt Therapy (EAGT) og The European Association for Psychotherapy (EAP). Dette sikrer en uddannelse af højeste standard. Uddannelsen er godkendt af Sundhedsministeriet, Socialministeriet og Undervisningsministeriet, der godkender terapeut-uddannelser på minimum 600 timer. Uddannelsen hos GIS-International består af mere end 1600 timer herunder 400 timers direkte klient arbejde under supervision.
Jeg har arbejdet inden for HR og personale i mange år, før jeg gik på opdagelse i den psykologiske verden. Siden 2009 har jeg haft egen praksis. Derudover har jeg arbejder som frivillig i Den psykologiske Rådgivning i SR-Bistand. Jeg er gift og har tre børn.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, følger deres etiske regler og har fuld tavshedspligt.

Jeg modtager løbende supervision.


Kurser, foredrag og efteruddannelse:

Tilknytningstraumer og mønstre i voksenlivet (2017). En kursusrække af Inge Holm, Organisationspsykologisk konsulent og forfatter af bl.a. Den indre Uro. Tilknytningstraumer med afsæt i Neuroaffektiv udviklingspsykologi. Healing af tilknytningstraumer. Tilknytning og parforhold. Den symbiotiske familie, følelsesmæssigt omsorgssvigt (emotional neglect).

World Wide Gestalt Conference in Sicily, Italy: The Aesthetic of Otherness: Meeting at the Boundary in a Desensitized World (2016)  

A Gestalt Therapy Approach to Psychopathology - training for professional Gestalt therapists (2014). - Depression. Narcissisme & borderline. Angst & Skam.

Neuroaffektiv Psykoterapi - nyeste forskning. Foredrag med Susan Hart (2014).

ISTDP - Intensive Short-term Dynamic Psychotherapy af Allan E. Larsen, autoriseret psykolog (2013).

DARe - Somatic Attachment Therapy af Dr. Diane Poole Heller, Ph.D. (2012-13).

ACT - Acceptance & Commitment Therapy af Max Bøling, chef psykolog, Ph.D. (2012).

Evidensbaseret Coaching af Jens Boris Larsen, coachpsykolog og formand for Selskab for Evidensbaseret Coaching (2011).Programmeret og hosted af nordicweb